• Mandy
  Mandy

  Saluut, mijn naam is Mandy en ik ben 20 jaar jong. Geborgen en getogen in Flevoland maar ik ben nu woonachtig in het mooie Leeuwarden. In mijn dagelijks leven studeer ik en kijk ik Netflix. In het kort ben ik een vrolijke enthousiaste dame. Ik verheug me om samen met jullie deze zomer te feesten.

 • Morgane
  Morgane

  Yoehoee! Ik ben Morgane 24 jaar en woon in het “mooie” zuiden van Limburg (landgraaf). Inplaats van achter de kassa zal ik dit jaar de boel op z’n kop zetten in de ski hut salou. Ben jij ook gek op dansen weetje hoe je feest moet vieren !? Kom dan gezellig naar de ski hut drankjes en shotjes doen! laten we er samen een onvergetelijke zomer van maken. Ik zie je snel toch?

 • Mirjam
  Mirjam

  Hey! Ik ben Mirjam, 33 jaar en kom uit Rotterdam. Ik ben bijdehand en behoorlijk eigenwijs. In m’n vrije tijd zit ik met een wijntje op het terras en ik ben verslaafd aan YouTube. Dit wordt de beste zomer ooit!!!

 • Rowena
  Rowena

  HEY JIJ DAAR , JA JIJ JA! Mijn naam is Rowena en ben 20 jaar en ik woon in het mooie Tilburg. Dit jaar ruil ik mijn Frituur skills in voor Bar skills want ja ik ben van alle markten thuis maar dat terzijde. Wil je meer over mij weten dan word je door verwezen naar de bar en gaan we even SOCIAAL Shotjes drinken of een BACARDI LEMON ICE TEA “Maar het volgende” WIL JIJ MET LEUKE HERINNERINGEN THUIS KOMEN ?? “Dan is het toch even leuk om tijdens een drankje halen even op de selfie te gaan” DIT BLIJE KIND HEEFT ER ZIN IN DUS TOT SNEL!

 • Ashley
  Ashley

  Hi partypeople, Ik ben Ashley uit het mooie en gezellige Scherpenzeel. Mensen noemen mij vaak een tikkeltje gek, ben altijd in voor een feestje en ik word graag uitgedaagd voor een potje voetbal… Mij vind je dit jaar voor het eerst in de Skihut om jullie van de lekkerste drankjes te voorzien. We gaan er een fantastische zomer van maken! SEE YOU IN SALOU!

 • Leeroy
  Leeroy

  Hallo feestbeesten, mijn naam is Leeroy en ik kom uit het mooie Sneek. van 10 juli t/m 17 augustus zal ik, samen met jullie, een van de ziekste, leukste, meest bezopen en gekste vakantie in de skihut beleven. en drink ik graag een shotje met jullie. tot snel!!

 • Selena
  Selena

  Leukste vakantiegangers!, mijn naam is Selena en ik kom uit het kleine Zeewolde. Inmiddels 23 jaar. Spontaan, gek, energiek, gek op cocktails en feestjes. Dit jaar kom ik voor de eerst keer het leukste team van Salou versterken. Proost op een zomer om nooit te vergeten. Hope to see you in Salou!

 • Danischa
  Danischa

  Hello party people, mijn naam is Danischa, ben 20 jaar oud en kom uit het mooie zuid Limburg genaamd Landgraaf, Mijn lievelingsdieren zijn cavia’s en vissen! Deze zomer vervang ik mij Limburgs accent voor een Spaans tintje en ben ik te vinden in De ski hut! Kom jij ook gezellig wat drankjes en shotjes doen? Zie ik jullie daar?!

 • Marleen
  Marleen

  Hi!! Ik ben Marleen, in Roosendaal geboren en getogen, dus een gezellige Brabander. Heb enorm veel zin in dit seizoen, en kan niet wachten om er een groot feest van te maken met jullie!

 • Joep
  Joep

  Heeuj! Ik ben Joep, 21 lentes jong en woon in Ammerzoden! Mijn hobby’s zijn skiën en bier drinken, en mijn lievelingsdier is een alpaca!

 • Ilona
  Ilona

  Olaa crazy party people!! Mijn naam is Ilona en ben 21 jaartjes jong en ze noemen me een prettig gestoorde Stuiterbal, daarom is dit ook mijn lievelings shotje! Ik kom zelf uit het mooie stadje Delft! Maar deze zomer gaa je mij vinden op of achter de bar bij Skihut Salou, om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Hier zal ik de lekkerste shotjes en drankjes voor jullie inschenken #Bestellenopeigenrisico Ik heb er in iedergeval al super veel zin in, tot in de Skihut!! Kus Iloon!

 • Shuwana
  Shuwana

  Hola, Ik ben Shuwana, 22 jaar uit Rotterdam. Ik kom deze zomer knallen als een malle in de Skihut Salou! Ik ben zo gek als en deur en hou van feest maken, dat is ook wat ik zeker weten ga doen. Ik ga deze zomer jullie drankjes schenken en jullie de avond van je leven bezorgen. Ik zie jullie aan m’n bar! Of eronder . Tot snel!

 • Kayleigh
  Kayleigh

  Hola! Ik ben Kayleigh, 19 jaar en ben de ergste stuiterbal uit de allermooiste rotstad, Rotterdam. Deze zomer zal ik jullie helpen achter de bar, op de bar, terras; maakt niet uit. Samen met het team ga ik zorgen voor de lekkerste shotjes, best getapte biertjes, geweldigste cocktails en niet te vergeten: een onvergetelijke tijd! Kom gezellig langs voor veel drankjes en dansjes, en ervaar het zelf!

 • Alex
  Alex

  Nou.. Ik bin Joost (en nee, geen homo, haha). Ik proat Twents, geen ABN. Misschien kom ik morn wa met ondertitels ofzo. 3e joar bie de skihut. Ohja, en ik zoep alleen moar bier!

 • Annamaria
  Annamaria

  Ik ben Anna en ben 26 jaar. ​Dit is mijn 2e jaar bij de Skihut Salou waar ik achter de bar helemaal op mijn plek ben. Ben gek op reizen en wil in de toekomst ooit een eigen zaak beginnen. Waar je mij voor wakker kunt maken? Jagermeister met Red Bull!